2011. február 25., péntek

Indulás előtt

Végül, nagy nehezen ,de eljött a pakolás napja, vagyis a legutolsó ... Kissé nehéz ébredés után nekiálltunk pakolni. Első gondolatra nem tűnt komplikált dolognak ,de  úgy 7-8 órányi rakodás után kezdtem pánikba esni. Azt hiszem 3x kellett összerázogatni a kezdetben 21Kg-os bőrönd tartalmát, hogy végül minden beleférjen... hurrá! gondolná az ember,mire az esti kupaktanácson végül arra jutottam, hogy "jó,akkor a nyári cuccokat még bele kell rakni".
 
A jelenlegi állás 26 Kg ,és tippem szerint a mai nap leggyakrabban megfogalmazódott gondolata a : " nem tudom ,hogy passzírozom bele". Ezen a ponton eljutottam odáig ,hogy most már bármit bevállalok ,hogy 1 bőröndbe beleférjek, ezért is jutottak a tornacipők és a nadrágok arra a sorsra ,hogy a maximális helykihasználás végett egész egyszerűen a bőrönd fedeléhez celluxoztam őket :D

Hogy mikor fekszünk le aludni , megjósolhatatlan...de reggel 6kor elmegyünk a repülőgéppel ,az biztos.

6 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá ;-) És hasonlóan illusztrált bemutató követhetné a kipakolást is ;-) :P

    Jah, és nagyon tetszik a dizájn :)

    VálaszTörlés
  2. Na majd én is sasolom a híreket itt :)

    VálaszTörlés
  3. köszi a zsákom megvarrását :) használjátok nagy tisztelettel a sokat látott utitársat! .. elvileg már ott is vagytok, szóval utólag de jó repülést!

    VálaszTörlés
  4. hajrá-hajrá :))) követjük a történéseket ;)

    VálaszTörlés
  5. Na akkor mostantól kezdjük számolni közös rajongóinkat :) Minden 124. rajongó ajándék üres sörösüveget kap :D :D
    Nah, komolyra fordítva a szót: Nagyon örülünk, hogy ennyi ember fogja figyelni ittlétünket. Előre is köszi mindenkinek!!!

    puszi,
    Livi és Gergő

    VálaszTörlés