2011. március 10., csütörtök

Az utolsó MOHAkán


2011.03.09.


Épp most érkeztünk meg a munkából. Amint belépett mindenki a karavánba, elkezdett zuhogni az eső, mintha dühös lenne. Furcsa lett az idő. Ha süt a nap, pólóban mászkálunk, de egyébként meg télies hideg van. Minden szünetben úgy megyek megmosni a kezemet, hogy lefagytak az ujjaim (ahogy a többieknek is )  és örömködve nyitom meg a meleg vizes csapot remélve ,hogy majd  átmelegszenek. Aztán eszembe jut, hogy a délelőttösök elhasználták az összes meleg vizet- Frankó.


Ja és Gergőnek vágtunk a hajából. Oldalt, most már csak 5 mm-es !

Az összes hősugárzó csutkán, benyomtam hangulatzenének a Disco Ensemble-ot(régi szép Hegyaljás idők… ), Gergő   pedig bekuporodott  a meleg forrása mellé  egy jó doboz Guinness sörrel és már  olvadozik a kényelmes kanapén. Eközben a vihar odakint próbálja széttépni a karavánunkat. Ma valahogy pozitív hangulatban értünk „haza”.  Röpködnek a szokásos szivatós poénok és a Gergős szó viccek. Pont most, pont így, jó itt lenni.
Én meg büszkén, jó kislány módjára végigdolgozott másfél hét után végre a magam útjára léptem és  munka közben  sunyin zenéz hallgattam. Hurrá!... minden bizonnyal tilos. Hihetetlenül felemelő és kikapcsoló élmény a Wiking Fm (96.9) után, ami a szószorosértelmében 10 dalt játszik napi 24 órában. Unalmas és idegesítő. Még annak is, aki alapvetően szereti a slágeres popzenéket.

2 ledolgozott nap után én azt mondom nem rossz ez a délutáni munka. Akkor kelünk, amikor akarunk, egész délelőtt pihenhetünk és teljesen ébren, lelazulva megyünk „jácintozni”. Egészen más a légkör, és több a magyar. Kezdünk belerázódni ebbe az életvitelbe, tele vagyunk pozitív energiával.

Gergő lábjegyzet: Guinness pólóban Guinness sört inni varázslatos érzés, mintha egy régóta tátongó űr telt volna meg szilárd, illetve folyékony anyaggal. Most pedig abbahagyjuk az írogatást, mert Forbi beszólt, hogy már aludna. Tehát neki köszönhetően most egyenlőre ennyit írok. Köszönjétek Forbinak. :D Jóéjt!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése