2011. augusztus 17., szerda

Az utolsó felvonás


2011.08.17

Elérkezett az angliai mini életünk utolsó szakasza is. Amint azt már korábban írtuk újra a virág iparban kezdtünk el dolgozni. Vegyes ,de többnyire pozitív élmény volt ezeket az arcokat újra látni és mint városlakók ez alkalommal igazi SOPS-osként töltöttük el ott az elmúlt 3,5 hetet. Ja, és  a kis főnök fuvarozott  minden reggel.

A frissen locsolt liliomok  tisztítás, címkézés és dobozolás előtt.

Gergő ugyanott folytatta a munkát ,ahol Június  5-én abbahagyta ,én (Livi) pedig az elején a soron dolgoztam ,mint mezei munkás… aminek örültem is .De ez az állapot nem tartott sokáig, mert ( kis főnök által megfogalmazva) az összes használható ember elment 1-2-3 hétre nyaralni.  Igen ,egyszerre … ˙(:
Hát így esett ,hogy  újra minőség ellenőrzést csináltam, majd gyorsan a nyakamba varrták a  team leaderkedést, az adminisztrációt és minimális szinten még a supervisor-ködést is. A női intrikák ezúttal  sokkal erősebben kijöttek, mivel a többség nem tudta ,hogy mi bizony az USA-ba utazunk innen .Ráadásul 4 héten belül.  Egy szó ,mint száz, nem volt zökkenés mentes , viszont nagy könnyebbség volt ,hogy cserébe  kevés megrendelés jött ez idő alatt, így hál’ istennek nem kellett a rohanással számolni. Számomra plusz „izgalmat” jelentett az is, hogy a Nyaraló tömeg miatt ideiglenesen munkaügynökségesek kezdtek el dolgozni nálunk, akik természetesen semmit nem tudtak és nem azt csinálták ,amit kellett volna .
Ha valaki azt hiszi ,hogy a boldog viszontlátás automatikusan szüli az összehaverkodást és beszélgetést ,az nagyrészt téved. Örültünk a jól ismert arcoknak ,de pillanatok alatt kiderült ,hogy  semmi nem változott. Van aki ugyanolyan haszontalan, van ,aki ugyanolyan lusta, van aki még mindig folyamatosan énekel munka közben ,van aki még mindig utál, van aki még mindig gyorsan és szépen dolgozik, és van aki még mindig tisztességes. Aztán akad olyan is ,aki negatívba fordult át és van aki pozitívba. 


 Véget ért a muskátli szezon...4-5 raklapnyi egészséges cserepes virág a kukára várva
 a napon szétégett ibolyákkal karon öltve. Az összképet a budi teszi teljessé :)


Összegzésképpen elmondhatom ,hogy rövid ,de felelősségteljes és produktív idénymunkások voltunk. Hogy az elkövetkezendő 1-1,5 hétben mi lesz ott nélkülünk ,azt talán csak az Isten tudja ,de a mai nap délután 16:16 perctől fogva ez már másnak fog fejfájást okozni. Mi pedig hátralévő 2 napban  szellemileg és fizikailag felkészülünk  a 2 hónapos  nyaralásra. Megvettük a Tesco gazdaságos mérleget a bőröndök ellenőrzéseképp és kiürítettük a konyhát is ..ez utóbbi nagyon kellemes tevékenység volt  (:
Mivel legközelebb az Egyesült Államokból jelentkezünk leírok egy kevéske információ az utazásról:  szombaton ,helyi idő szerint reggel 5-kor indul a vonatunk és délben indul a gépünk Londonból.
Puszi mindenkinek !



 Rodeó-Gegőa Palet-truck Ura


 És én a frissen szőkített hajammal a nem színhű képen :)

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Hát, ez is eltelt!:) (megjegyzem, a következő két hónap méggyorsabban el fog szaladni az élmények fokozódása miatt:))
    Nem tudom, mennyi időtök lesz a nagy utazás alatt, de biztosan jön majd a beszámoló, amit én akkor is kicsit irigykedve fogok olvasni...
    A keleti parton gondoljatok ránk is egy picit, el sem hiszem, hogy lassan három hete már itthon vagyunk!
    Vigyázzatok magatokra, és nagyon-nagyon-nagyon és annál is nagyon szép utat kívánok Nektek, ennyi meló után már mindent megérdemeltek!:) puszi

    VálaszTörlés
  2. Jó utat Cicek,remélem összejön sok-sok kanapé-szörfölés!!!

    VálaszTörlés
  3. Legyen minden úgy,ahogy lassan egy éve tervezitek!
    Jelentkezzetek, minél előbb,amikor csak tudtok!

    VálaszTörlés